Natiunea MMA

Noi confruntari pe afisul galei Bellator din 18 februarie
05/01/2017  Cardul principal al Bellator 172 s-a imbogatit cu alte doua meciuri foarte interesante.
  La categoria grea, Cheick Kongo il va intalni pe Oli Thompson, in timp ce Adam Piccolotti se va bate cu Brent Primus intr-o partida din limitele categoriei usoara.
  In varsta de 41 de ani, francezul Cheick Kongo vine dupa o serie de 3 succese consecutive in Bellator, inregistrate, pe rand, in fata lui Aleksandr Volkov, Vinicius Queiroz si Tony Johnson (ultimul, in septembrie, anul trecut).
  De partea cealalta, mai tanarul sau adversar, englezul Oli Thompson (36 de ani) vrea sa faca uitat ultimul meci, cand a pierdut prin KO tehnic la pumni in fata lui Matt Mitrione. Practic, esecul din luna iulie 2016 a insemnat debutul lui “The Spartan” in Bellator.
  Adam Piccolotti (28 de ani) este imbatabil in cele 9 partide de MMA disputate la profesionisti. Supranumit “The Bomb”, americanul de 28 de ani a castigat toate cele 5 intalniri din Bellator, ultima in detrimentul lui Brandon Girtz in noiembrie, anul trecut.
  La randul lui, conationalul sau, Brent Primus, este neinvins in cei sapte ani de cariera, dar are doar sapte meciuri la activ. Ca si Piccolotti, Primus, detinatorul centurii negre in jiu jitsu brazilian, s-a impus in toate confruntarile sustinute in cadrul Bellator.
  Gala Bellator 172 va avea loc pe 18 februarie, la San Jose, California (Statele Unite ale Americii). Capul de afis al evenimentului il constituie ciocnirea “greilor” Fedor Emelianenko și Matt Mitrione.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA