Natiunea MMA

Noutati despre Badr Hari si categoria grea a It's Showtime - Ghita lupta pentru ei in luna martie
27/10/2010

Fraser Coffeen - www.headkicklegend.com

A fost o saptamana plina de noutati din partea promotiei olandeze It's Showtime. Dupa ce au anuntat ca Melvin Manhoef va lua parte la gala Dynamite!!2010, comania a mai dezvaluit inca cateva noutati interesante.

In primul rand au discutat - criptic, e drept - despre o potentiala veste buna in ceea ce il priveste pe Badr Hari. "K-1 spera ca Badr Hari sa lupte in K-1 World Grand Prix Final, din 11 decembrie, in Japonia". Noi presupunem ca asta inseamna ca promotia japoneza a contactat It's Showtime, care se ocupa de managementul lui Hari, in speranta de a il putea aduce pe fight-cardul finalei World Grand Prix.

Asta e o stire buna, dar olandezii au mai continuat, adaugand ca Hari va merge la politiei in aceasta dupamasa, pentru a lamuri implicarea sa in incidentul de la clubul de noapte ce a avut loc la inceputul acestui an. Badr a fost aunci acuzat ca a participat la agresarea unui bodyguard al unui local din Amsterdam. El a negat acest lucru, dar nu a raspuns la cererea politiei de a se prezenta pentru clarificari, si a preferat sa plece din tara. Lamurirea acestui incident este cel mai important pas pentru ca marocanul sa isi poata restarta cariera. Inca mai sunt multi pasi pana atunci, dar se pare ca il vom vedea pe Golden Boy in actiune inainte de incheierea acestui an.

Au fost anuntate de asemenea noi detalii despre Turneul Categoriei Grele a It's Showtime. Turneul inaugural va avea loc anul viitor, cu o runda de 16 in luna martie si cu Final 8 in gala It's Showtime din Amsterdam, in luna mai. Primii cinci luptatori au fost deja nominalizati: Melvin Manhoef, Daniel Ghita, adversarul romanului din K-1 World Grand Prix Final, Gokan Saki, Tyrone Spong si Hesdy Gerges. Asta e exact genul de fight-card pe care il aspteptam de la It's Showtime, si e un start foarte bun, deoarece orice lupta intre acesti patru luptatori, indiferent de perechi, e demna de urmarit.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA