Natiunea MMA

One Fighting Championship se lanseaza cu mare verva in lumea mare a MMA-ului mondial
15/07/2011

Inca o promotie noua cu ambitii foarte mari a aparut pe scena parca tot mai activa a MMA-ului din zona Pacificului.

Cu un numar de aproape doua duzini de artisti martiali decorati pe lista de luptatori, si cu o expunere media in aproape jumatate de miliard de case, prin intermediul televiziunii, One Fighting Championship si-a anuntat lansarea ieri, intr-o conferinta de presa tinuta in Singapore.

Compania nu va pune in scena o gala pana pe 3 septembrie, cand va organiza gala "Champion vs Champion", care va avea loc in arena de 12.000 de locuri Singapore Indoor Stadium, dar oficialii au declarat deja ca One FC este "cea mai mare promotie de MMA din istoria Asiei". Si chiar daca aceasta onoarea i se cuvine mai degraba de acum defunctei PRIDE Fighting Championship, planurile noii organizatii sunt oricum foarte mari: "o serie de evenimente de talie mondiala in toate orasele mari din Asia", cu un set de "serii nationale de calificare" si un Reality TV show, toate transmise in intreaga regiune de ESPN Star Sports si de Media Corp Channel 5.

"Pana la primul nostru eveniment din 3 septembrie vom fi in mai mult de 500 milioane de case din intreaga Asie, si aceasta e doar inceputul" a declarat Victor Cui, proprietarul si directorul executiv al One FC. "Asia este locul de nastere si casa artelor martiale de mai bine de 5000 de ani iar One Fighting Championship are ca misiune aducerea artelor martiale mixte in casele tuturor celor 3,9 miliarde de oameni care traiesc acum in Asia."

Cui este fostul promoter al Martial Combat, care a pus in secena 12 gale transmise de asemenea de ESPN Star Sports intre mai si octombrie 2010. Se pare ca noua sa promotie are in spate investitori din Orientul Mijlociu, un lucru neconfirmat insa la conferinta de presa de ieri.

Fight-cardul galei din 3 septembrie va fi anuntat saptamana viitoare. Intre timp, organizatia a facut publica o lista internationala de luptatori, care urmeaza sa concureze in evenimentele lor. Si nu e una deloc de trecut cu vederea.

  • Rolles Gracie (4-1), Igor Gracie (4-2) si Gregor Gracie (5-1), frati din celebra familie de jiu jitsu brazilian
  • Eduard Folayang (9-1), Kevin Belington (9-0) si Eric Kelly (5-0) campionii categoriilor semi-mijlocii, musca si pana ai promotiei filipineze URCC
  • Ole Laursen (5-2) kickboxer danez si veteran al circuitului K-1 Hero
  • Yodsanan Sityodtong, fost detinator al titlului super pana al WBA, cu un palmares de 58-3-1
  • Namsaknoi Yudthagarngamtorn si Anuwat Kaewsamrit, campioni multi-divizionali ai Lumpinee Stadium din Tailanda
  • Leandro Thomas Issa (8-2) si Zorobabel Moreira Jr (4-1), campioni mondiali de jiu jitsu brazilian
  • Soo Chul Kim (3-0), un coreean de doar 19 ani care a cucerit titlul categoriei pana a promotiei japoneze  Rising On in chiar debutul sau profesionist din august anul trecut

Conforma declaratiilor oficiale, One FC "continua discutii confidentiale cu multi luptatori de top din Asia" si va anunta in curand adaugarea de noi nume pe lista lor de sportivi.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA