Natiunea MMA

Pascu Ion pierde la decizie in gala Abu Dhabi Warriors 4 din Emiratele Arabe Unite
27/05/2016    Considerat de multa lume drept cel mai bun luptator pound-per-pound de MMA din Romania si al doilea roman care a ajuns in atentia UFC, dupa Valentino Petrescu, Ion Pascu a fost nevoit sa se recunoasca invins in gala Abu Dhabi Warriors 4 gazduita de Ipic Arena Abu Dhabi din Emiratele Arabe Unite, in 24 mai.

    In limitele categoriei mijlocii, constanteanul de 34 de ani pregatit la Southern Combat Academy din Marea Britanie de Horia Radulescu si la Absoluto Bucuresti de Tudor Mihaita, cu 14 victorii la activ, dintre care 8 prin KO, a luptat impotriva grecului Andreas Michailidis, veteran al circuitelor Bellator MMA si European Fight League. Dupa 3 runde, decizia i-a fost acordata de catre arbtirii judecatori sportivului elen.

    Partida dintre Pascu si Michailidis a fost a sasea din cele zece ale reuniunii de la Abu Dhabi, capul de afis constituindu-l meciul dintre americanul Paul Buentello si conationalul sau mai tanar, Eric Prindle. La cei 42 de ani ai sai, “The Headhunter” Buentello s-a impus prin KO, adjudecandu-si a 35 victorie din lunga sa cariera ca luptator profesionist de MMA.

Vlad Amariei - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA