Natiunea MMA

Patrick Cote ii ia locul lui Rich Franklin in confruntarea cu Cung Le de la UFC 148
01/06/2012

Fostul pretendent la titlul categoriei mijlocii a UFC, Patrick Cote urmeaza sa lupte la UFC 148 cu fostul campion al Strikeforce, Cung Le.

Cote ii ia locul lui Rich Franklin, care a acceptat sa intre in Octogon in locul lui Vitor Belfort impotriva lui Wanderlei Silva in Main Eventul galei UFC 147.

Cote revine astfel in UFC dupa o absenta de 19 luni, in care a adunat nu mai putin de patru victorii consecutive. Veteran cu o cariera de 9 ani in artele martiale mixte, "The Predator" a incercat sa ii ia centura de campion lui Silva in 2008, dar o accidentare la genunchi a pus capat sperantelor sale in runda a treia a luptei de la UFC 90. Au urmat apoi insa infrangeri in fata lui Alan Belcher si Tom Lawlor, care au dus la rezilierea contractului sau cu organizatia americana.

UFC 148 are loc pe 7 iulie la MGM Grand Garden Arena, din Las Vegas, si are ca principala atractie confruntarea dintre regele incoronat al categoriei mijlocii, Anderson Silva, si principalul sau pretendent Chael Sonnen. Tot atunci, Urijah Faber lupta cu Renano Pegado pentru titlul interim al diviziei cocos.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA