Natiunea MMA

Politia olandeza a descoperit steriozi anabolizanti acasa la Badr Hari
20/08/2013Nu sunt putin cei care vor exclama acum "aha, ti-am spus eu". Au aparut dovezi concrete ca Badr Hari ar fi luat substante ce imbunatatesc performantele. Pare ceva evident, din moment ce am putut observa ca acesta “crestea” in anumite perioade. Badr a fost un tip slabut si firav inainte de a deveni bestia de acum.

Conform Crimesite.nl, politia daneza i-a investigat locuinta pentru a cauta dovezi pentru viitoarea ancheta legata de Everink Koen, gasind cu aceasta ocazie substante de imbunatatire a performantelor. Mai exact steroidul Anapolon, Tamoxifen si Gentropin. Chiar daca nu e ilegal, este o dovada ca acesta a consumat astfel de substante, si e posibil sa le ia din nou.

Mai mult chiar, desi existasera dovezi clare, poze cu el proaspat iesit din inchisoare dar foarte slab, pentru ca la doar cateva saptamani distanta sa apara in ring aproape la fel de masiv ca in ultimii ani. Asa ca toate degetele arata acum, acuzator, catre unul dintre cei mai talentati kickboxeri profesionisti din istoria acestui sport.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA