Natiunea MMA

Pregatiri pentru Cupa Muresul CIS Gaz la judo
23/09/2016  Clubul Sportiv Samuraii Florii de Cires Voiniceni organizeaza sambata, 22 octombrie, de la ora 9, la Sala Sporturilor din Tirgu-Mures, editia a VI-a a turneului international de judo Cupa Muresul CIS Gaz.
  Competitia, desfasurata cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Mures, este inclusa in calendarul Federatiei Romane de Judo si este considerata una dintre cele mai puternice intreceri de profil din zona balcanica.
  Turneul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 11 ani.
  La concurs sunt asteptati circa 600 de judoka de la zeci de cluburi din mai multe tari. Pana acum au confirmat participarea sportivi din Rusia, Grecia, Bulgaria, Polonia, Serbia, Republica Moldova si Romania.
  Castigatorii locurilor I vor fi rasplatiti cu premii in bani, in timp ce ocupantii celorlalte pozitii de pe podium vor primi diplome si medalii.
  Relatii despre inscrieri si desfasurarea competitiei gasiti la adresa de e-mail office@samuraivoiniceni.ro sau la numarul de telefon 0731-366.149.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA