Natiunea MMA

Provocarea Marilor Orase - Calimanesti Challenge, cauta un luptator de 85kg pentru gala de sambata
18/09/2012

In data de 22 septembrie, orasul Calimanesti va fi gazda editiei a IV-a a galei "Provocarea Marilor Orase - Calimanesti Challenge", un eveniment care va reuni, pentru 2 zile, mai multi luptatori importanti din sporturile de ring romanesti.

Avand la baza regulamentul de K-1, evenimentul este organizat de catre clubul Tiger Gym Valcea, prin intermediul antrenorului principal Virel Stanciu, cu ajutorul primariei din localitatea Calimanesti.

Gala propriuzisa va fi impartita in doua parti: una dedicata copiilor si incepatorilor, cu deschiderea la ora 10, si o a doua rezervata seniorilor si sportivilor avansati, cu incepere de la ora 19, unde va avea acces si publicul larg.

Tabelul principal al evenimentului va cuprinde 10 lupte, impartite pe categorii de greutate de la 65kg si pana la +95kg. Organizatorii incearca si promovarea artelor martiale mixte, dorind sa aduca in fata publicului spectator si o confruntarea de MMA, dar au dificultati in gasirea unui adversar de -85 kg pentru sportivul lor. Daca exista cineva interesat de o astfel de lupta, este rugat sa il contacteze pe Viorel Stanciu la telefon 0741.046.251.

La gala sunt asteptati, ca invitati, Nicu Dascalu, Sandu Lungu si Radu Pietreanu, fost component al formatiei de umor Vacanta Mare si un mare sustinator al artelor martiale din Romania.

Conferinta de presa si cantarul oficial vor avea loc pe 21 septembrie, la orele 15, in incinta restaurantului Supca.

Din partea organizatorilor locali, la luptele galei urmeaza sa apara trei sportivi, Adrian Paunescu (-55kg), Licsandra Vlad (-65kg) si Soparla Marian (-80kg).

"Ne dorim ca si de aceasta data, 'Provocarea Marilor Orase - Calimanesti Challenge' sa fie un eveniment reusit, in ciuda dificultatilor economice. Doresc sa multumesc totusi pe aceasta cale celor care au fost si sunt intotdeauna alaturi de noi, si in principal Primariei orasului calimanesti pentru sprijinul acordat" a declarat presedintele clubului Tiger Gym Ramnicu Valcea, Viorel Stanciu.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA