Natiunea MMA

Pumni de dolari pentru performerii Ultimate Fighter
05/12/2016  Semigreii Jared Cannonier si Ion Cutelaba au fost rasplatiti cu cate 50.000 de dolari fiecare pentru “Cea mai buna lupta a noptii” din cadrul The Ultimate Fighter 24, care a avut loc la la Palms Casino Resort din Las Vegas.
  Cei doi au oferit o inclestare apreciata atat de arbitri, cat si de public, fiind recompensati pentru prestatii cu un bonus consistent. Moldoveanul Cutelaba a inceput mai bine meciul, dar, desi a facut o runda memorabila, nu a reusit sa mentina acelasi ritm pana la final, dandu-i posibilitatea lui Cannonier sa se impuna la puncte. “The Killa Gorilla” a ajuns la a noua victorie in circuit in cele 10 partide disputate.
  Tot cu 50.000 de dolari s-a ales si Sara McMann. In limitele categoriei cocos, americanca de 36 de ani a castigat in fata lui Alexis Davis, fiind creditata cu “Cea mai buna performanta a noptii”.
 Cu aceleasi titlu a fost distins si “usorul” Anthony Smith. “Lionheart” l-a batut pe Elvis Mutapcic, caruia i-a administrat un KO printr-o lovitura de cot, urmata de o serie de ciocane necrutatoare. Smith a reusit sa se reabiliteze, asfel, dupa infrangerea suferita, in iulie, in fata lui Cezar Ferreira.
  Capul de afis al galei de la Las Vegas a fost meciul de la categoria musca dintre Demetrious Johnson si Tim Elliott. “Mighty Mouse” si-a pastrat titlul dupa ce s-a impus prin decizia unanima a arbitrilor si a inregistrat al unsprezecelea succes consecutiv, respectiv al 25-lea din cariera. Castigatorul a primit si o motocicleta Harley Davidson, dar a semnat si un contract pe sase meciuri in UFC.
  In evenimentul co-principal al noptii, tot la categoria musca, Joseph Benavidez a iesit invingator la limita in fata lui Henry Cejudo. Practic, aceasta a fost infruntarea antrenorilor celor doua echipe angrenate in concurs si fosti challengeri pentru titlu. Pentru Benavidez a fost a sasea victorie la rand, texanul fiind imbatabil de trei ani (cand a pierdut prin KO la pumni in fata aceluiasi Johnson).
  Tot in cadrul galei din Nevada, Jorge Masvidal l-a facut KO la pumni pe Jake Ellenberger, Brandon Moreno a fost preferat de arbitri in detrimentul lui Ryan Benoit, Ryan Hall l-a batut pe Gray Maynard, Rob Font a trecut de Matt Schnell, Dong Hyun Kim l-a ingenuncheat pe Brandan O’Reilly, Devin Clark l-a invins pe Josh Stansbury, in timp ce, in celalalt meci al fetelor, Jamie Moyle a castigat, prin decizie unanima, in fata lui Kailin Curran.
  Finala Ultimate Fighter 24 a fost urmarita de peste 2000 de spectatori, incasarile totalizand circa 190.000 de dolari.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA