Natiunea MMA

Puscasii marini americani invata Brazilian Jiu-Jtsu de la instructorii Gracie Barra
25/05/2011

Recent, mai multi instructori ai academiei Gracie Barra s-au reunit pentru a le preda trupelor de infanterie marina stationate la baza Pendleton, California cursuri de jiu-jitsu brazilian adaptate luptelor de tip mma, seminarii la care au participat peste 100 de soldati.

Academia Gracie Barra a fost implicata in activitati cu trupele marinei americane de ceva timp, tinand seminarii in cadrul bazelor militare, infanteristii raspunzand pozitiv antrenamentelor. De curand, cei de la Gracie Barra au fost invitati de un student din San Clemente, sergentul major in cadrul bazei Pendleton pentru a-i ajuta sa-si imbunatateasca tehnicile de lupta.

"Suntem onorati sa primim invitatia din partea trupelor americane" a declarat profesorul Marcelo Lacerda. "Lupta pentru tara noastra si sunt mereu pregatiti sa mearga la razboi in orice colt al lumii, asadar este o onoare pentru noi sa ii ajutam in a-si perfectiona abilitatile de lupta la sol pentru situatiile cu care se vor confrunta."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA