Natiunea MMA

RXF 9 Craiova, pe 20 decembrie in Banie
12/12/2013Romanian Extreme Fighting (RXF) este liderul de necontestat în organizarea de evenimente MMA,
ajungând deja la cea de-a noua gală la nivel naţional. Craiova este al şaselea mare oraş al României, după Târgovişte, Sibiu, Braşov, Piteşti şi Bucureşti care va avea parte anul acesta de o seară incendiară cu cei mai duri şi compleţi luptători care au călcat vreodată în cuşca RXF.

RXF este o organizaţie sportivă care îşi propune să dezvolte fenomenul MMA în România, promovând, exclusiv sportivi români, ţelul final fiind acela de a descoperi vârfurile autohtone ale acestui sport bărbătesc, pregătindu-le mai apoi pentru confruntările cu sportivi din ţări în care curentul MMA este mult mai avansat. RXF 04

Romanian Xtreme Fighting, vine la Craiova, punctul terminus al unui an plin de succes, pentru a organiza cea mai exploziva gală de MMA văzută până acum în România, un adevărat spectacol în care gladiatorii RXF vor da totul pentru a obţinevictoria.

Vom avea la Craiova prima luptă în cuşca MMA a celebrului pugilist local Sorin „Pantera” Tănăsie, campion mondial la amatori şi campion european la profesionişti, dar şi pe Cătălin Oprea, mândria şi speranţa Olteniei în sporturile de contact, un sportiv de numai 16 ani, care spulberă în ring adversari mult mai experimentaţi.

La Craiova va intra în cuşcă şi Balla Zsolt, cel mai cunoscut luptător MMA din România, precum şi alţi gladiatori, atât din România, cât şi din străinătate, ale căror nume le vom face cunoscute în zilele următoare, asigurându-i doar pe iubitorii artelor marţiale mixte din Craiova că vor avea parte de cel mai puternic show în cuşcă pe care l-a organizat până acum RXF.

Conferinţa de presă şi cântarul oficial al Galei, vor avea loc joi, 19 decembrie, în incinta Electroputere Mall Craiova. Biletele sunt disponibile la pretul de 25 de lei in reteaua Eventim, in magazinele DOMO, Vodafone Store si Orange Store.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Craiova, una dintre cele mai active autoritati locale din intreaga tara in parteneriatele cu evenimentele sportive, RAADPFL Craiova, Sala Polivalenta din localitate si Electroputere Mall Craiova.

COMUNICAT DE PRESAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA