Natiunea MMA

Rafael Cavalcante vs Dan Henderson, la Strikeforce "Columbus" pe 5 martie
31/01/2011


         Rafael Cavalcante            vs              Dan Henderson

Dupa ce a aparut sub forma de zvon cu ceva timp in urma, confruntarea dintre campionul categoriei semi-grele a Strikeforce, Rafael Cavalcante, si fostul superstar al PRIDE, Dan Henderson, este in cele din urma programata pentru gala Strikeforce "Columbus".

Showul din 5 martie va avea loc la Nationwide Arena in Columbus, Ohio si va fi prima aparitie a promotiei americane in acest stat.

Dupa ce a fost invins de Mike Kyle in chiar debutul sau pentru organziatia bazata in San Diego, Cavalcante a reusit trei victorii consecutive. Cea mai recenta dintre acestea, un TKO in fata campionului Muhammed "King Mo" Lawal i-a si adus centura categoriei semi-grele. El are de asemenea sase victorii in ultimele sale sapte lupte.

Henderson incearca sa pastreze momentumul carierei sale dupa knockoutul reusit in fata lui Renato "Babalu" Sobral la inceputul lui decembrie 2010. Veteran la PRIDE si UFC, Henderson si-a facut debutul in Strikeforce cu stangul, dupa ce a trebuit sa se recunoasca invins prin decizia unanima a arbitrilor in fata campionului categoriei mijlocii, Jake Shields. Inainte de trecerea la Strikeforce, Hendo a reusit trei victorii consecutive in UFC, dar a plecat din cea mai mare promotie a lumii dupa ce nu s-a inteles cu Dana White asupra termenilor noului contract.

Sursa - www.mmajunkie.com

 

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA