Natiunea MMA

Rafael Natal ii ia locul lui Lyoto Machida in Main Eventul UFC Fight Night 31
02/10/2013Rafale Natal il va inlocui pe Lyoto Machida in confruntarea cu Tim Kennedy din Main Eventul UFC Fight Night 31.

Oficialii organizatiei americane au facut public acest anunt aseara intr-un comunicat de presa. Machida urma sa isi faca debutul la categoria mijlociei in gala din 6 noiembrie, dar fostul detinator al titlului de la divizia semi-grea a fost scos de pe fight-card pentru a il putea inlocui pe accidentatul Michael Bisping in confruntarea cu Mark Munoz de la UFC Fight Night 30.

UFC 31, cunoscuta si ca "Fight for the Troops 3", are loc pe 6 noiembrie la Fort Campbell in Hopkinsville, Kentucky, si ii mare are pe fight-card pe fostul pretendent la titlul Strikeforce Jorge Masvidal care il va intalni pe daghestanezul Rustam Khabilov.

Natal, 30 de ani, a castigat cinci din ultimele sale sase lupta, si are la activ o serie de trei victorii consecutive. Supranumit "Sapo", el a concurat ultima data pe 4 septembrie, cand a trecut de Tor Troeng la UFC Fight Night 28.

 Kennedy a debutat in Octogon pe 6 iulie, cand l-a distrus pe Roger Gracie cu o prestatie aproape perfecta, la UFC 162. La 34 de ani, el a castigat opt din ultimele sale 10 lupte, singurele infrangeri fiind in fata lui Luke Rockhold si Ronaldo Souza in lupte pentru titlul Strikeforce.

Sursa

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA