Natiunea MMA

Ralek Gracie revine dupa 6 ani de absenta
23/11/2016  Detinatorul centurii negre in jiu-jitsu brazilian, Ralek Gracie este pregatit pentru debutul in Bellator. Americanul de 31 de ani il va intalni pe Hisaki Kato intr-un meci la categoria mijlocie din cadrul galei Bellator 170 din 21 ianuarie, de la Inglewood.
  Ralek face parte din celebra familie Gracie, fiind nepotul legendelor MMA Rickson si Royce Gracie. Tainele jiu-jitsului brazilian le-a deprins de la nu mai putin faimosul sau tata, Rorion Gracie, in garajul casei din California de Sud. Bunicul sau, Helio, a fost cel care l-a distins cu centura neagra in stilul care l-a consacrat. Ralek si-a inceput cariera in 2007, dar nu are decat trei partide disputate. Totusi, Ralek se poate lauda ca le-a castigat pe toate, ultima, in urma cu 6 ani, in fata lui Kazushi Sakuraba.
  La randul sau, francezo-japonezul Hisaki Kato (centura neagra in kudo) s-a impus in trei din ultimele 4 meciuri sustinute. El a reusit sa treaca, in ordine, de Joe Schilling, Yuta Watanabe si AJ Matthews, sirul victoriilor fiind intrerupt de esecul in fata lui Melvin Manhoef. Luptatorul de 34 de ani are un palmares de 7 succese si doua infrangeri in circuitele MMA, respectiv, 2-1 in Bellator. Spre deosebire de viitorul sau oponent, Kato a disputat toate cele 9 intalniri din 2013 incoace.
  Gala Bellator 170 se va desfasura pe 21 ianuarie anul viitor, la Forumul din Inglewood (Los Angeles, California) si va avea cap de afis confruntarea dintre semigreii Tito Ortiz si Chael Sonnen. Duelul dintre Gracie si Kato este inclus pe cardul principal, ce va fi difuzat pe Spike.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA