Natiunea MMA

Randy Couture, Greg Jackson, Frank Shamrock, Joe Warren vor fi antrenori la reality show-ul Bellator
06/02/2013

Greg Jackson, Frank Shamrock, Joe Warren i se vor alatura lui Randy Couture in a fi antrenori la reality show-ul Bellator care va urma sa apara pe Spike TV.

Conducerea  de la Bellator a facut publica stirea marti, in timpul conferintei de presa din Santa Monica, California, mentionand ca seria se va numi: “Masteri ai luptelor: Bellator MMA”. In cadrul show-ului, 32 de luptatori la categoria semi-mijlocie vor concura pentru un singur loc din turneul Bellator din toamna aceasta, castigatorul acestui turneu fiind recompensat cu suma de 100.000$. Show-ul se va filma in Louisiana si va incepe in vara aceasta, dar inca nu s-a stabilit data premierei.

In primul episod al show-ului vor fi 8 lupte eliminatorii, iar in episoadele urmatoare va fi prezentata cel putin cate o confruntare. Luptatorii vor locui si se vor antrena impreuna sub supravegherea antrenorilor mai sus mentionati, in timp ce vor concura intr-un turneu cu o singura eliminare. In ordine descrescatoare, sportivii vor avea posibilitatea sa isi aleaga atat competitorii cat si antrenorii, primul din top avand posibilitatea de a alege inaintea celorlalti.

Episodul final al show-ului va fi difuzat in direct pe Spike, iar comentatorul Bellator Jimmy Smith va fi gazda emisiunii. Creatorul Bertram van Munster a mentionat ca seria va avea episoade lungi de 10 ore. Oficialii de la Bellator au confirmat faptul ca toate meciurile care vor avea lor in timpul show-ului vor fi supravegheate de Comisia statului Louisiana de Box si Wrestling.

Jackson a antrenati numerosi campioni mondiali, incluzandu-l pe Jon Jones, campionul UFC la categoria semi-grea, si pe Georges St. Pierre, regele categoriei semi-mijlocie.

Fost campion al UFC si Strikeforce, Shamrock s-a retras din comptetitiile active dupa ce a suferit un knockout tehnic in 2009 din partea lui Nick Diaz. Pe langa cariera lui de luptator, Shamrock a fost de asemenea si comentator pentru Strikeforce.

Singurul antrenor care mai este inca luptator activ, Warren, a castigat titlul Bellator la categoria pana in 2010.  Dupa ce si-a pierdut centura in fata lui Pat Curran anul trecut, autointitulandu-se “Cel mai rau om de pe planeta”, a revenit la 61 kg in Noiembrie dupa ce l-a invins la decizie pe Owen Evonger la Bellator 80.

Campionul mondial de 5 ori al UFC si membru in Hall of Fame, Couture a concurat ultima data in anul 2011, pierzand printr-un knockout in fata lui Lyoto Machida la UFC 129.  In afara ringului, Couture a mai fost atat comentator de lupte cat si actor, facandu-si aparitia in “The Expendables” si in continuarea filmului din 2012.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA