Natiunea MMA

Randy Couture vrea sa lupte cu Fedor Emelianenko intr-o gala Metamoris
19/08/2014Chiar daca s-a retras din activitatea profesionala in urma cu cativa ani, Randy Couture inca este interesat de o confruntare impotriva lui Fedor Emelianenko intr-o gala Metamoris.

“Cred ca ar fi o confruntare foarte interesanta, luand in considerare timpul ramas pana la eveniment. Nu stiu cat de activ e Fedor in acest moment, tinand cont ca si el s-a retras, dar nu cred ca s-ar opune acestei idei”, a spus Couture celor de la Submission Radio. El a mai declarat ca a fost considerat ca un posibil inlocuitor pentru Chael Sonnen la ultimul eveniment Metamoris, dar ca nu ar fi acceptat o confruntare intr-un timp atat de scurt.

“Sincer m-am gandit putin inainte de a da un raspuns final. Chael m-a sunat deoarece s-a gandit ca as putea sa il inlocuiesc, in cazul in care s-ar fi decis ca vrea sa se retraga datorita presiunii puse de comisia din Nevada. Am un respect deosebit pentru adversarul sau (Andre Galvao). Timpul de decizie a fost prea scurt, dar acceptarea unei confruntari ar fi fost o decizie hazardata”.

Chiar si netinand cont de pregatirea lui pentru o confruntare cu un oponent atat de in forma precum Andre Galvao, Couture a fost constient ca presiune impusa de presa si de noul sau eveniment “Gym Rescue”, ar fi facut sa fie imposibil ca el sa fie apt de lupta la timp.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA