Natiunea MMA

Rashad Evans vs Mauricio "Shogun" Rua, pentru Titlul Categoriei Semi-Grele, la UFC 128
05/01/2011

UFC a anuntat in cele din urma in mod oficial confruntarea dintre campionul en-titre Mauricio "Shogun" Rua si principalul pretendent la titlul categoriei semi-grele, Rashad Evans. Lupta va fi, asa cum era asteptat, Main Eventul galei UFC 128 ce se va desfasura pe 19 martie in Newark, New Jersey.

Totodata, promotia a mai anuntat si lupta dintre fostul campion al categoriei pana a WEC, Urijah Faber si fostul campion al categoriei cocos al aceleiasi promotii, in urma careia va fi stabilit principalul pretendent la titlu pentru divizia cocos.

In aceeasi gala urmeaza sa mai urce in cusca, intr-o confruntare de la categoria grea, Mirko "Cro-Cop" Filipovic vs Brendan Schaub. Aceasta lupa nu a fost inca anuntata oficial de promotia americana.

Showul va marca prima data cand brazilianul Rua isi va apara centura de campion castigata in mod spectaculos de la conationalul sau, Lyoto Machida la UFC 113 in luna mai. Mauricio a suferit, dupa acea confruntare, o operatie la genunchi, urmata de o indelungata perioada de recuperare, care l-au tinut departe de Octogon. Evans a decis sa astepte refacerea lui Rua, decat sa riste alte lupte care poate l-ar fi privat de pozitia de principal pretendent la titlu.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA