Natiunea MMA

Revansa dintre Rockhold si Souza, anulata
02/11/2016  Capul de afis al UFC Fight Night 101 de la Melbourne dintre Luke Rockhold si Ronaldo Souza a fost anulat dupa ce primul a suferit leziuni la genunchi.
  Batalia pentru titlul la categoria mijlocie a fost programata pentru data de 27 noiembrie, dar acum este putin probabil ca "Jacare" sa ramana pe cardul de lupta dupa retragerea adversarului sau.
  Deocamdata, oficialii UFC sunt in dilema, nedezvaluind nici un eveniment care sa-l inlocuiasca pe cel anuntat anterior.
  Luke Rockhold si Ronaldo Souza s-au intalnit prima data in septembrie 2011, cand americanul a si castigat titlul mondial. De aceasta data, insa, revansa se lasa asteptata din cauza accidentarii sportivului de la American Kickboxing Academy.
  Mai mult, managerul lui “Jacare” a mentionat ca sportivul sau este interesat acum doar de o confruntare cu Michael Bisping, detinatorul centurii supreme la categoria mijlocie.
  UFC Fight Night 101 de la Rod Laver Arena din Melbourne (Australia) include, pentru moment, 11 meciuri, printre care si cel dintre Derek Brunson si Robert Whittaker.

 Victor Corobea-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA