Natiunea MMA

Revenirea in UFC a lui BJ Penn a fost amanata inca o data
25/05/2016Dupa acuzatiile de agresiune sexuala, fostul campion UFC, BJ Penn, mai da de o belea.
Hawaiianul de 37 de ani a fost suspendat provizoriu si retras din lupta programata pe 4 iunie, la Los Angeles, impotriva lui Cole Miller din cauza unei posibile încălcări a politicii anti-doping.

Ultimate Fighting Championship a anuntat că a fost instiintata cu privire la o posibila încălcare de catre BJ Penn a legislatiei americane antidoping. Conform declaratiilor reprezentantilor UFC, este vorba de utilizarea in exces unor injectii intravenoase. Probele au fost prelevate in data de 25 martie, anul curent, in timp ce sportivul nu se afla angrenat in vreo competitie.

In conformitate cu normele americane de anti-dopaj, toate perfuziile si injectiile mai mari de 50 ml administrate intr-o perioada de 6 ore sunt interzise sportivilor, cu exceptia celor care beneficiaza de tratament in spitale ori sunt supusi unor interventii chirurgicale sau investigatii clinice.

BJ Penn abia revenise in atentia UFC, dupa ce forul de profil a incheiat cercetarile referitoare la cazul de agresiune sexuala in care a fost implicat luptatorul. Initial, Penn trebuia sa il infrunte la gala de luna viitoare de la Los Angeles pe Dennis Siver, insa acesta s-a retras la inceputul lunii mai si a fost inlocuit cu Miller.

Lupta dintre Miller si Penn era a sasea din cele 13 programate in reuniunea din “Orasul Ingerilor”. Acum, dupa suspendarea provizorie a lui BJ “The Prodigy” Penn, UFC ii cauta adversar “slabutului” Cole “Magrinho” Miller.

Vlad Amariei - www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA