Natiunea MMA

Rezultate foarte bune pentru sportivii de la Respect Gym Bacau la Nationalele de Kickbox Low-Kick
16/12/2011

Respect Gym este unul dintre cele mai noi cluburi in lumea kick-boxului amator. Pâna acum, clubul condus de Florin Lupu si Vasile Puscalau s-a afirmat doar la profesionism, in primul rând prin insusi Lupu, care – nota bene -, este si antrenor.

La Nationalele de la Bucuresti, Respect Gym a participat cu cinci sportivi si s-a intors acasa cu cinci medalii. “A fost un campionat greu. Chiar daca este rezervat amatorilor, nivelul este ridicat, iar meciurile extrem de tari”, a opinat Florin Lupu. “Imi felicit elevii pentru modul cum au luptat, pentru daruirea lor. Au facut in ring exact ceea ce le-am cerut la antrenamente. Stiu ca asa pare normal pentru orice om din public, dar transpunerea in practica este mult mai grea. Asta demonstreaza ca la noi s-a lucrat mult si bine. Dan Bradea a invins luptatori de la clubul celebrului Ciprian Sora, dintre care unul prin KO, chiar in finala, ceea ce este extraordinar pentru prestigiul clubului Respect Gym Bacau. Categoriile 75 si 81 kg au fost comasate si a rezultat un concurs foarte tare, in care noi am ocupat tot podiumul de premiere.”, a mai spus tânarul antrenor. “Multumesc societatii Inan pentru sprijinul pe care ni l-a oferit. Suntem un club care ne câstigam singuri banii pentru deplasari si cazare la competitii, de aceea suntem recunoscatori acestui sponsor care ne-a sarit in ajutor, la greu”.

Pentru Respect Gym mai trebuia sa participe juniorul Leonard Vrânceanu, dar acestuia organizatorii nu i-au dat dispensa de vârsta. “De aceea, sâmbata ii organizam un super-fight la noi la club, cu un luptator din Onesti. El s-a pregatit cot la cot cu ceilalti si are nevoie de acest meci de descarcare”, ne-a mai lamurit Florin Lupu.

Rezultatele luptatorilor de la Respect Gym Bacau la CN Low-Kick
* Alexandru Ciolac (cat. -81 kg) – loc 1;
* Dan Bradea (cat. plus 91 kg) – loc 1;
* Andrei Clatea (cat. -81 kg) – loc 2 (a disputat finala cu Ciolac);
* Ionut Brinza (cat. -71 kg) – loc 2;
* Daniel Savin (cat. -81 kg) – loc 3.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA