Natiunea MMA

Rezultatele UFC 195 - Confirmari si surprize in prima gala din Octogon a noului an
04/01/2016Robbie Lawler si Carlos Condit au dat totul din ei.

Lawler (27-10) si-a pastrat titlul categoriei semi-mijlocii a UFC cu o decizie neunanima in fata lui Carlos Condit in Main Eventul UFC 195 desfasurat sambata seara la MGM Grand Garden in Las Vegas. Intr-o lupta care va aparea cu siguranta in topurile confruntarilor din 2015, arbitrii au dictat 48-47 pentru Condit si 48-47 si 48-47 pentru Lawler.

Un knock-down reusit de Lawer in runda a doua, cu o lovitura de dreapta e posibil sa fi inclinat balanta judecatorilor, chiar daca Condit a aruncat cu mult mai multe lovituri decat detinatorul titlului, 198-78.

Si daca in confruntarea pentru titlul rezultatul a fost unul asteptat, la categoria grea Stipe Miocic a produs surpriza serii.

In mai putin de un minut, el l-a trimis la podea pe fostul detinator al titlului Andrei Arlovski, cu o circulara de dreapta, punand astfel capat unei serii de sase victorii consecutive ale acestuia.

Miocic, care se pregateste la Strong Style Fight Team, are acum la activ o serie impresionanta de cinci victorii in ultimele sale sase lupte. Si asa cum era de asteptat dupa aceasta noua rusita spectaculoasa, el a cerut dreptul de a il provoca pe detinatorul centurii, Fabricio Werdum.

UFC nu a acceptat inca dorinta luptatorului in varsta de 33 de ani, dar actualul campion are deja programata o revansa cu Cain Velasquez.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA