Natiunea MMA

Robbie Lawler isi pune la bataie titlul UFC in gala cu numarul 193 din Australia
06/08/2015Campionul categoriei semi-mijlocii a UFC isi va apara titlul in fata fostului campion interim al UFC si campion al WEC Carlos Condit pe 14 noiembrie la UFC 193 in Australia.

Lawler (26-10) vine dupa o victorie in fata lui Rory MacDonald la UFC 189, intr-una din cele mai frumoase lupte de MMA din istoria acestui sport. Desi era in dezavantaj de 3-1 dupa primele patru runde, Robbie a reusit sa puna capat luptei in cea de-a cincea runda, inaintea de terminarea timpului regulamentar. A fost a saptea sa victorie in ultimele opt lupte sub bannerul UFC.

Condit (30-8), are o reputatie la fel de buna pentru prestatii excelente in aparitiile sale din Octogon. Dupa o pauza mai mare de un an din cauza unei rupturi de ligamente incrucisate la genunchi, el a revenit si l-a invins in a doua runda pe Thiago Alves intr-o gala UFC din Brazilia.

Orasul Melbourne va fi gazda acestui eveniment din 14 noiembrie, pentru care inca nu se cunosc alte lupte confirmate oficial.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA