Natiunea MMA

Robert Drysdale a fost depistat cu un nivel rididcat de testosteron si nu mai lupta la UFC 167
29/10/2013Pentru a doua oara in acest an, debutul superstarului BJJ Robert Drysdale in UFC a fost compromis. El trebuia initial sa il intalneasca pe Ednaldo Oliveira la UFC 163 in luna august. Din pacate o puternica infectie cu un stafilococ l-au impiedicat sa participe la acea lupta. Organizatia americana a accepta sa ii reprogrameze lupta de debut, si l-a inscris pe fight-cardul galei cu numarul 167, unde trebuia sa intre in cusca impotriva lui Cody Donovan.

Cu toate acestea, pentru a doua oara el nu va putea lua parte la aceasta confruntare. Drysdale a fost depistat - la un control medical de dinaintea licentierii pentru gala din noiembrie - cu un nivel foarte ridicat de testosteron/epitestosteron, cu o ratie de 19.4:1, de trei ori mai mult fata de limita legala acceptata de 6:1. Ca urmare, Comisia Atletica a Statului Nevada i-a refuzat aplicatia pentru liceenta de lupta.

Chiar daca el depusese o cerere prin care dorea sa obtina acordul autoritatilor pentru o terapie de inlocuire a hormonilor - o practica destul de des intalnita in randul luptatorilor - inca de dinainte de UFC 163, nu primise acordul oficial din partea comisiei.

Ramane de vazut care va fi reactia UFC in aceasta situatie, dar este foarte probabil ca relatie dintre ei si Robert Drysdale sa se incheie inainte de a incepe.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA