Natiunea MMA

Roger Gracie revine in MMA si semneaza cu organizatia asiatica ONE FC
08/08/2014Roger Gracie, unul dintre cei mai urmariti membri ai celebrei familii braziliene a semnat un contract pentru mai multe lupte cu organizatia asiatica ONE FC si isi va face debutul in galele lor pe sfarsitul acestui an. Fostul luptator al categoriei mijlocii a UFC va concura aici in limitele de greutate ale diviziei semi-grele, mai apropiata de starea sa naturala.

"Renuntasem la MMA pentru ca vroiam sa revin la jiu-jitsu, dar am primit oferta asta si m-am razgandit" a declarat Roger. "Am sa lupt in cateva confruntari de MMA, dar vreu sa concurez in continuare si in jiu-jitsu."

In varsta de 33 de ani, el nu vrea insa sa mai petreaca prea multi ani in activitatea competitionala.

"Vreau sa ma am doua sau trei lupte de MMA pe an. Am sa implinesc 33 de ani in cateva luni, asa ca din punct de vedere fizic nu mai am prea mult timp la dispozitie. Doar cativa oameni extraordinari pot concura pana la 40 de ani, dar nu cred ca sunt unul dintre ei. Cred ca am sa ma retrag pe la 36 sau 38 de ani."

Revenirea lui in cusca nu il va opri insa sa ramana si la marea lui dragoste, jiu-jitsu. De zece ori campion mondial si multiplu castigator all ADCC, el are un palmares de 6-2 in MMA, in categorii de greutate de la mijlocie pana la grea, dar vrea in continuare sa isi masoare fortele cu tinerele talente din turneele de jiu-jitsu sau grappling.

"Revin la MMA acum, dar am sa fac in continuare si jiu-jitsu" spune brazilianul. "Daca nu pot sa intru in turnee mari ca IBJJF World Championship, pot sa fac super-fighturi. Sunt multi baieti foarte talentati in lume, si as vrea sa concurez cu ei."

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA