Natiunea MMA

Rolles Gracie vs Bob Sapp, pe 11 februarie la ONE FC 2
03/01/2012

O lupta la categoria grea intre Rolles Gracie si Bob Sapp a fost adaugata la fight-cardul galei One Fighting Championship 2 din 11 februarie.

One FC 2 "Battle of the Heroes", care va avea loc la Kelapa Gading Sports Mall in Jakarta, Indonezia, este prima dintr-o serie de 14 evenimente din programul anunata pentru 2012 al organizatiei cu baza in Singapore. Pe acelasi fight-card mai sunt asteptati sa apara campionul categoriei cocos a URCC, Kevin Belingnon, specialistul danez de Muay Thai Ole Laursen, campionul de box al WBA Yodsanan Sityodtong, veteranul Strikeforce Igor Gracie si campionul categoriei semi-mijlocii a DEEP, Yuya Shirai. Va fi primul eveniment de MMA profesionist din capitala Indoneziei din 2008 incoace.

La 33 de ani, Gracie e neinvins in cele doua lupte din 2011, el reusind sa il submita pe Braden Brice in aprilie si apoi pe Lee Mein in octombrie. El a fost invins in 2009 de catre Joey Beltran la UFC 109 prin TKO in runda a doua.

Bob Sapp, un favorit al publicului japonez, a concurat pentru ultima data pe 16 decembrie, fiind invins de catre Maro Perak. "Bestia" are o perioada foarte dificila in ultimul timp, el pierzand sase din ultimele sale sapte lupte. Singura victorie e veteranului K-1 a fost in fata lui Sascha Weinpolter in martie 2010.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA