Natiunea MMA

Sambata se decid campionii Romaniei la kickbox
02/06/2016
Complexul Apollo din Bucuresti va gazdui sambata, 4 iunie, de la ora 10, Campionatul National de Kickbox-full contact si Cupa Romaniei la Kickbox- tatami.

Presedintele Departamentului All Styles al Federatiei Romane de Arte Martiale de Contact, Ion Garbea, a declarat pentru www.natiuneamma.ro ca la cele doua competitii sunt asteptati sa concureze 100 de sportivi de la 14 cluburi din tara.

Intrecerile vor avea loc pe 20 de categorii. Taxa de inscriere este de 40 de lei pentru copii si juniori, respectiv, 50 de lei pentru seniori.

Dupa aceasta competitie se va definitiva si componenta loturilor nationale care vor merge in stagiul de pregatire de la Navodari (13-21 august) in vederea participarii la Campionatele Mondiale și Europene –WAKO. Primele ar fi Mondialele pentru cadeti si juniori de la Dublin (Irlanda), din 27 august-3 septembrie, dar prezenta sportivilor romani este, in acest moment, pusa sub semnul intrebarii din cauza problemelor financiare intampinate.

Acest aspect nu i-a impiedicat, insa, pe tricolori sa aiba o prestatie excelenta la Cupa Mondiala de Kickboxing-Wako de luna trecuta, de la Budapesta. Elevii antrenorilor Dumitru Mocanasu, Ion Garbea si Mihai Vornicu au cucerit o medalie de argint la juniori +94 kg, prin Bogdan Tudor, si una de bronz- Georgian Boboc, - 69 kg, cadeti, ambele la Light Contact, si alte patru de bronz la Kick Light: Bianca Gherman, cadeti, -55 kg, Bogdan Tudor, juniori, +94 de kg, Maria Fulga, seniori, -55 kg, si Marius Cocean, seniori, -79 kg.

Romania a inscris 10 sportivi la evenimentul care a strans la Budapesta circa 1800 de luptatori din 36 de tari de pe mapamond.

Vlad Amariei - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA