Natiunea MMA

Samuraii Florii de Cires lupta in Kimonoul "Alina Dumitru" by ARMURA
31/10/2013Clubul Sportiv Samuraii Florii de Cireş din Voiniceni, Mureş, a semnat un parteneriat cu marea noastră Campioana Alina Dumitru prin care sportivii care vor reprezenta de acum clubul din Voiniceni, vor purta pe tatami Kimono-ul Oficial Alina Dumitru by Armura.

„E un gest de preţuire din partea noastră pentru Alina Dumitru, pentru frumuseţea artei judo-ului pe care ne-a demonstrat-o atâţia ani la rând, la cel mai înalt nivel competiţional, pentru rezultatele din întreaga ei cariera, dar şi o recunoaştere a calităţii acestui echipament specific creat de Armura pentru campioana noastră. Suntem foarte mulţumiţi de produsele Alina Dumitru şi vom purta cu mândrie kimono-ul ei la toate competiţiile la care vom lua parte”, a declarat Laurenţiu Gliga, preşedintele clubului.

Oaspete de seamă al Samurailor, Alina Dumitru a mulţumit clubului mureşean pentru iniţiativa. „Samuraii din Voiniceni sunt primul club din ţară a cărei echipa competiţionala va purta kimono-ul meu şi vreau să le mulţumesc pentru acest lucru. Sunt mândră să văd atâţia copii frumoşi, îmbrăcaţi cu echipamentul meu. Iar dedicaţia lor, inima pe care o arata la antrenament şi în competiţie e cea mai mare răsplata pe care o pot avea. Am fost foarte emoţionată să îmi văd numele purtat de ei. Sper să îi văd pe viitor pe podiumurile judo-ului mondial.”

Kimono-ul Oficial Alina Dumitru by ARMURA poate fi achizitionat de AICI.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA