Natiunea MMA

Sange ardelenesc pentru Centura Transilvania
18/11/2016  Clubul Sportiv “Pretorienii Deva” organizeaza duminica, 27 noiembrie 2016, una dintre cele mai spectaculoase gale de kickboxing de profesionisti din tara, “Centura Transilvania”.
  Aflata la a doua editie, “Centura Transilvania” este o promoţie care isi propune stabilirea unei ierarhii piramidale a valorilor sporturilor de contact din Ardeal.
  Cei mai puternici luptatori din centrul tarii se vor infrunta, in sistem piramidal, in limitele categoriei -80 de kilograme, pentru calificarea in finala turneului, unde ii asteapta castigatorul din primavara, Flavius Boiciuc. Deveanul de 26 de ani, de la “Pretorienii” lui Velu Caluser, a triumfat, in Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, in prima editie a “Centurii Transilvania”. De aceasta data, meciul pentru titlu va avea loc in primavara anului viitor, foarte probabil tot la Cluj-Napoca.
  Asadar, pe 27 noiembrie, spectatorii din Deva vor avea ocazia sa ii vada la lucru pe Florin Pop, Lucian Casoni si Koncz Attila (toti de la Black Diamond Fight Tirgu-Mures, antrenor Poczo Zoltan), Valerian Traista (Hemi Guard Brasov, antrenor Ninel Ianculescu), Adrian Cibu (Tengu Cluj-Napoca, antrenor Laczko Levente), Bogdan Papp (ASO Deta Timisoara, antrenor Dan Pantis), Marius Pop (Pro Gym Zalau, antrenor Laurentiu Lapuste) si Alexandru Hanciuta (Millenium Fight Uricani, antrenor Alin Boroghina).
  De asemenea, in cadrul galei va avea loc un meci de semiprofesionisti la categoria -65 de kilograme intre Cristian Brejan (Fire Kick Gherla, antrenor Paul Florean) si Ovidiu Vlad Trif (Pretorienii Deva, antrenor Velu Caluser).
  Competitia va fi gazduita de Sala Sporturilor din Deva, cu incepere de la ora 17:30. Intrarea se face pe baza unui bilet sau a unei invitatii, accesul spectatorilor fiind permis de la ora 17.
  Inainte de acest eveniment de anvergura, in Polivalenta din Deva va avea loc “Transilvania Interclub”, o intrecere destinata amatorilor, atat baieti, cat si fete, copii, juniori si seniori.     
  In cele 40 de meciuri cuprinse pe cardul de lupta vor fi prezenti sportivi de la cluburile Somo-Kickboxing Timisoara, KickBoxing Rodna, Friend Gym Satu Mare, ASO Deta Timisoara, Tengu Cluj-Napoca, Fire Kick Gherla, Millenium Uricani, ACS Kickboxing Baia Mare, MMA Transilvania Cluj-Napoca, Hemi Guard Brasov, Pro Gym Zalau, CS Tamashyi Timisoara, ACS Kickboxing Sibiu, Black Diamond Fight Tirgu-Mures, Budo Samurai Hunedoara, Soli Deo Gloria Deva si Pretorienii Deva.
  Concursul se va desfasura intre orele 10 si 17, intrarea fiind libera.
  Cat despre gala profesionista de kickboxing de la Deva, ea este sprijinita financiar de cativa oameni de afaceri, aportul autoritatilor locale fiind inexistent.
  Cu toate impedimentele, “Centura Transilvania” se anunta inca de pe acum cea mai puternica intrecere de kickbox organizata in "Cetate".

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA