Natiunea MMA

Schimbari majore in politica RXF fata de problema dopajului in MMA-ul profesionist
10/11/2015RXF (Real Xtreme Fighting), una dintre cele mai mari promoții din Europa în organizarea de evenimente dedicate Artelor Marțiale Mixte (MMA) are ca și scop nu doar descoperirea celor mai buni sportivi de contact, ci și de a asigura cele mai bune condiții de luptă, motiv pentru care sunt prezenți în cadrul galelor RXF, Alin Hălmăgean, cutman instruit în UFC, Herb Dean, cel mai apreciat arbitru de MMA la nivel mondial, precum și medici specialiști.

Promoția RXF este singura organizație din România care testează sportivii de Hepatită, SIDA, precum și  alte boli transmisibile prin sânge. Întrucât conducerea RXF consideră că sănătatea luptătorilor este extrem de importantă, anunță oficial că începând cu următorul eveniment, sportivii vor fi testați de substanțe anabolizante (steroizi). Așadar toți sportivii aflați sub contract, dar și cei care luptă în RXF vor fi testați cu strictețe începând cu următorul show.

“A sosit momentul în care sporturile de contact din România trebuie să treacă la nivelul profesionist, așadar luptătorii trebuie să înteleagă și să respecte regulile. Majoritatea speră să lupte în UFC și Bellator, dar trebuie să realizeze că în cele mai mari promoții la nivel mondial regulile sunt stricte și trebuie să învețe să lupte într-un mediu corect ” declară promotorul Sebastian Vieru.

COMUNICAT DE PRESAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA