Natiunea MMA

Scott Coker: "Silva vs Valentijn Overeem nu va avea loc in gala Strikeforce din 4 decembrie"
05/10/2010

Dann Stupp - www.MMAjunkie.com

Un zvon care circula recent in cercurile MMA cu privire la o posibila lupta intre Antonio "Bigfoot" Silva si Valentijn Overeem nu va avea loc in gala din 4 decembrie a promotiei americane.

Directorul executiv al Strikeforce, Scott Coker, a confirmat acest lucru in direct la MMAjunkie.com Radio.

Strikeforce "Henderson vs Babalu" va avea loc pe 4 decembrie la Scottrade Center in St Louis.

Desi nu au primit in mod oficial o oferta pentru aceasta lupta, managerul lui Silva, Alex Davis, a declarat initial ca ei ar fi dispusi sa participe la o astfel de infruntare.

"Am sa stau de vorba cu Alex Davis saptamana asta si vom stabili impreuna care e urmatoarea lupta" a declarat Scott Coker despre urmatoarea aparitie in cusca a lui "Bigfoot".

Ultima lupta oficiala a lui Silva a fost victoria prin decizia unanima a arbitrilor in fata lui Andrei Arlovsky, in luna mai. Fostul campion al EliteXC a castigat sapte din ultimele sale opt lupte, iar singura infrangere a survenit in fata lui Fabricio Werdum, intr-o gala Strikeforce din luna noiembrie.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA