Natiunea MMA

Shane Carwin ar putea merge in Rusia sa se antreneze cu Fedor Emelianenko
17/01/2011

Shane Carwin ar putea calatori in Rusia, si ar fi foarte posibil sa il intalneasca pe Fedor Emelianenko in aceasta situatie.

Numele challengerului la titlul categoriei grele a UFC a aparut intr-un interviu de saptamana trecuta in care "Ultimul Imparat" spunea ca ar dori sa se antreneze cu Shane Carwin inaintea luptei cu Antonio Silva, desi probabil ca nu va avea ocazia deoarece prefera sa ramana in Rusia pentru pregatirea unei confruntari.

Raspunsul lui Carwin nu s-a lasat mult asteptat, si este pe masura.

"As fi onorat sa ma pregatesc cu Fedor. Dupa ce am vazut reportajul de pe CBS, am fost impresionat de conditiile austere si de antrenamentul riguros pe care l-am vazut" a spus el.

"Fedor a fost foarte bun cu mine. Dupa lupta cu Lesnar, mi-a transmis cateva cuvine frumoase care au pus rezultatul acela in perspectiva. Este un om bun si un luptator mare."

"De data asta am sa calatoresc prin lume pentru a ma antrena. Vreau sa acumulez cat mai mult MMA pot. Sper sa ajung la Duke Roufus, si poate chiar sa ajung in Rusia."

Carwin nu a mai luptat de la tentativa esuata de a cuceri titlul categoriei grele a UFC in cadrul galei cu numarul 116 al promotiei americane, in care a trebuit sa se recunoasca invins prin submisie de catre Brock Lesnar.

www.fightersonlymagazine.co.uk
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA