Natiunea MMA

Sittichai Sitsongpeenong a devenit primul thailandez castigator in GLORY
27/06/2016
Killer Kid l-a invins, sambata, la limita, pe olandezul Robin Van Roosmalen in Gala GLORY 31 de la Amsterdam, intr-un meci ce a constituit principalul cap de afis al evenimentului gazduit de capitala Tarii Lalelelor.

Sitsongpeenong s-a dovedit mai inspirat in lovituri in primele trei runde, dar adversarul sau a echilibrat lupta in ultimele doua, apeland la carlig, procedeul sau preferat. In cele din urma, arbitrii i-au dat castig de cauza thailandezului, care a devenit astfel campionul semiusorilor din GLORY.

In celalalt cap de afis al galei, in limitele categoriei semimijlocie, surinamezul Murthel Groenhart a dispus de elvetianul Yoann Kongolo. Dupa ce a acces in finala in urma succesului in fata francezului Karim Benmansour (cu 3 knockdown-uri), The Predator a controlat si confruntarea cu coechipierul sau de la Mike’s Gym, alternand pumnii cu lovituri de genunchi bine tintite, care l-au obligat pe Kongolo sa se recunoasca invins.

Tot in cadrul GLORY 31, la categoria supergrea, un alt surinamezo-olandez, Ismael Londt, a fost declarat castigator in fata egipteanului Hesdy Gerges. Mr. Pain a avut de suferit, insa, in meciul cu Gerges, avand de suportat atacurile furioase ale celui supranumit Fighterheart. Cu toate acestea, Londt s-a bucurat la final, aceasta fiind a doua sa victorie din GLORY din 2016, dupa succesul repurtat in aprilie impotriva lui Jahfarr Wilnis.

In GLORY Super Fight Series, congolezul Zack Mwekassa a fost proclamat campion interimar al semigreilor dupa l-a facut KO pe tunisianul Mourad Bouzidi, iar thailandezul Saenchai PKSaenchaimuaythaigym s-a impus la puncte in fata francezului Eddy Nait-Slimani. Tot la puncte a castigat si reprezentanta gazdelor, Isis Verbeek, in fata rusoaicei Irina Mazepa.

In celelalte meciuri ale galei de la Amsterdam s-au inregistrat decizii unanime ale arbitrilor: rusul Anatoli Moiseev l-a batut, la categoria usoara, pe Josh Jauncey (Anglia), in timp ce Eyevan Danenberg (Olanda) a dispus, la semimijlocie, de El Gladiador Maximo Suarez (Spania).

Urmatoarea gala GLORY va avea loc luna viitoare, la Norfolk, Virginia (Statele Unite ale Americii).

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA