Natiunea MMA

Stipe Miocic isi apara pentru prima data centura la UFC 203 in Cleveland
26/05/2016
Americanul de origine croata Stipe Miocic isi va apara titlul la categoria grea in fata englezo-olandezului Alistair Cees Overeem, in Main Eventul galei UFC 203 de la Cleveland.

In varsta de 33 de ani, Miocic, supranumit “The Silencer”, a cucerit in 14 mai titlul mondial la categoria grea dupa ce l-a invins prin KO in prima runda pe brazilianul Fabricio Werdum, provocandu-i acestuia primul esec din iunie 2011 incoace. Miocic, care in viata de zi cu zi e pompier si paramedic in statul Ohio, a castigat ultimele sase lupte din Octogon. Printre “victimele “ sale s-au numarat Andrei Arlovski, Mark Hunt si Roy Nelson. Singura lui înfrângere, incepand din 2013, s-a produs in disputa cu un alt brazilian, Junior “Cigano” dos Santos.

De partea cealalta, “Demolatorul” Overeem a revenit in prim-plan dupa ce a pierdut trei din primele sale cinci confruntari. Overeem (36 de ani) a castigat 4 meciuri in Octogon, cea mai recenta victorie datand din 8 mai, cand l-a intrecut pe Andrei “The Pit Bull” Arlovski. Alistair Overeem este singurul luptator care a detinut ambele titluri, la MMA si K-1, in acelasi timp.

UFC 203 va avea loc in data de 10 septembrie, la Quicken Loans Arena, unde LeBron James si coechipierii sai de la Cavaliers disputa jocurile de pe teren propriu din NBA.

Este pentru prima data cand Cleveland gazduieste un asemenea eveniment, care va putea fi vizionat in sistem pay-per-view.

Vlad Amariei - www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA