Natiunea MMA

Strikeforce si DREAM planuiesc organizare unui Grand Prix la categoria usoara in luna mai
29/01/2011

Dupa ce au avut parte de multa atentie ca urmare aorganizarii Grand Prixului Categoriei Grele, se pare ca Strikeforce a inceput sa prinda curaj, acum ei incercand punerea in scena a unui alt Grand Prix, de data asta la categoria usoara, in Japonia, alaturi de DREAM.

Conform informatiilor oferite de ESPN.com, turenul de opt oameni va incepe in luna ma. HDNet a confirmat deja ca va transmite in Statele Unite acest turneu, daca va avea loc.

"Suntem dedicati ideii de a ne tine luptatorii activi, dar daca putem sa ii si ajutam pe cei de la DREAM in acest proces, de ce nu?" a spus presedintele Strikeforce, Scott Coker. "Daca lucrurile merg asa cum ar trebui, sunt destul de sigur ca urmeaza sa trimitem cativa luptatori acolo."

Strikeforce ar putea furniza pana la cinci competitori, dar campionul categoriei usoare, Gilbert Melendez nu intra in discutie. Coker a declarat pentru ESPN ca "El Nino" va reveni in scena pe 9 aprilie impotriva unui oponent inca nedesemnat oficial.

Cu toate astea, campionul DREAM Shinya Aoki, ca si celelalte staruri de la categoria usoara Tatsuya Kawajiri si Katusnori Kikuno sunt asteptati sa concureze in acest Grand Prix.

Sursa - www.5thround.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA