Natiunea MMA

Superkombat Mamaia are un nou Main Event
29/07/2016
Luptătorul ieșean Sebastian Cozmāncă īl va īnlocui pe Cătălin Moroșanu, colegul său de sală și antrenament, īn meciul cu turcul Murat Aygun, antrenat de Peter Aerts, īn gala
Superkombat, care va avea loc sāmbătă, de la ora 20:00, la Idu Tenis Arena din Mamaia.

"Este cea mai mare veste pe care o puteam primi. Le mulțumesc organizatorilor că au acceptat să lupt īn locul lui Cătălin și că eu voi avea onoarea să īi īnchid gura turcului", a spus Cozmāncă imediat după aflarea veștii, īn timp ce se afla īn cantonament pentru gala de la Mamaia, unde urma să lupte cu surinamezul Clyde Brunswijk.

Īn vārstă de 24 de ani, sportivul a devenit cunoscut după ce īn urmă cu șapte luni a acceptat un meci īn Grecia īn ultima zi īmpotriva unui adversar cu 30 de kilograme mai greu și a reușit să īl īnvingă clar, punāndu-l odată și la podea. La debutul său īn Superkombat, anul trecut, Cozmāncă a cāștigat cu un KO brutal chiar īn prima repriză printr-o lovitură īnaltă de picior la cap.

"De data asta, Sebastian este și la capacitate 100% fiindcă el oricum trebuia să lupte īn această gală, așa că va fi o mare surpriză pentru turc. Nu am fi lansat provocarea dacă nu credeam īn potențialul lui Sebastian", a spus și antrenorul celor doi, Mihai Constantin.

"S-a antrenat cot la cot cu mine, mi-a pus probleme la sparring, sunt sigur că poate cāștiga. Īl știu cāt de dedicat e, știu ce poate. Marele regret este că nu am eu ocazia să īl fac KO pe Murat, că o va face Sebi", a declarat Moroșanu, aflat la un centru de recuperare din Capitală.

Gala Superkombat, programată pentru sāmbătă, de la ora 20:00, la Idu Tenis Arena din Mamaia, va program un total 12 confruntări internaționale. Printre cei care vor mai urca īn ring se numără Alexandru Negrea, Dawid Kasperski, Amansio Paraschiv, Alex Filip sau fostul campion mondial la rugby U-20, Andrei Șugar.

Cei 24 de sportivi vor efectua cāntarul oficial vineri, de la ora 18:00, la City Park din Constanța, acolo unde va fi prezent și legendarul Peter Aerts, iar de la ora 22:30 vor fi prezentați īn Piațeta Cazino din Mamaia, ocazia cu care Asociația Litoral Delta Dunării, partener oficial, īi va oferi campionului olandez titlul de ambasador al stațiunii de la malul mării.

Biletele pentru gala transmisă īn direct de Sport.ro, Fight Box HD și Eurosport 2 sunt disponibile īn orice magazin Germanos, Vodafone, Domo sau Orange, dar și la Tenis Idu Arena din Mamaia.

Programul complet al galei:

11. Main-event - Categoria grea (+96 kg)

Murat Aygun (Turcia) vs Sebastian Cozmāncă (Romānia)

10. Eliminatoriu pentru titlul mondial - Categoria semigrea plus (-86 kg)

Dawid Kasperski (Polonia) vs Alexandru Negrea (Romānia)

9.Super Fight - Categoria mijlocie (-71 kg)

Rangel Ivanov (Bulgaria) vs Amansio Paraschiv (Romānia)

8. Super Fight - Categoria super mijlocie (-77 kg)

Fotis Gionis (Grecia) vs Alex Filip (Romānia)

7. Super Fight - Categoria grea (+96 kg)

Robert Constantin (Italia) vs Andrei Sugar (Romānia)

6. Super Fight - Categoria mijlocie (-72,5 kg)

Mustapha El Messaoudi (Maroc) vs Eduard Chelariu (Romānia)

5. Super Fight - Categoria semigrea (-81 kg)

Giuseppe de Domenico (Italia) vs Adrian Roșca (Romānia)

4. Super Fight - Categoria semigrea (-81 kg)

Serginio Kruydenhof (Olanda) vs Ionut Sandur (Romānia)

3. Super Fight - Categoria mijlocie (-71 kg)

Madalin Crăciunică (Romānia) vs Robert Stoica (Romānia)

2. Super Fight – Categoria ușoară (-65 kg)

Tiberius Udrescu (Romānia) vs Cosmin Mărcuță (Romānia)

1. Super Fight - Categoria semigrea (-81 kg)

Valerian Traistă (Romānia) vs Cristi Stoica (Romānia)

COMUNICAT DE PRESAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA