Natiunea MMA

Superkombat este obligata sa organizeze revansa dintre Alex Filip si Atakan Arslan
17/08/2015Consiliul de supervizare al SuperKombat a ordonat organizarea unei revanse imediate intre Alex Filip si Atakan Arslan dupa decizia controversata a arbitrilor de la World Grand Prix IV Mamaia.

Filip a fost atunci declarat invingator in extra-round, prin decizie neunanima a arbitrilor judecatori.

"Decizia a fost contestata de catre echipa lui Atakan, iar eu pot sa confirm ca a fost o decizie controversata dupa ce comisia tehnica a analizat lupta. In plus, vreau sa anunt ca din acest moment, pentru galele viitoare, vom avea doi arbitrii internationali din afara tarii gazda si un supervizor international" a declarat promoterul Eduard Irimia.

"Nu a fost cea mai rea decizie din toate timpurile, dar cred ca eu am fost invingator. Sunt foarte multumit ca SuperKombat va organiza revansa iar asta dovedeste multe. Nu pot sa va spun ce fericit sunt. Data viitoare am sa il fac KO pe Filip" a raspuns si Arslan la aflarea vestii.

SuperKombat World Grand Prix 2015 va continua cu gala Final Elimination pe 2 octombrie, in Milano, iar marea Finala va fi pusa in scena la sfarsitul anului in Luanda, Angola.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA