Natiunea MMA

UFC 124: St Pierre vs Koscheck 2 va avea loc in luna decembrie in Montreal
31/08/2010

Ariel Helwani - www.MMAfighting.com


                 Georges St Pierre           vs                   Josh Koscheck

The Ultimate Fighting Championship revine in Montreal, iar gala il va avea drept cap de afis pe cel mai faimos canadian din acest sport.

A doua lupte de aparare a centurii de campion a lui Georges St Pierre impotriva lui Josh Koscheck va avea loc pe 11 decembrie la Bell Centre din Montreal, Canada, a confirmat ieri pentru MMA Fighting Dana White, presedintele UFC.

UFC 124 va avea loc dupa incheierea sezonului al doisprezecelea al showului de televiziune The Ultimate Fighter, care va avea premiera pe 15 septembrie , si in care cei doi adversari din decembrie vor fi antrenorii echipelor adverse.

St Pierre a mai luptat o singura data in orasul sau de bastina , pe un fight card al UFC. El l-a invins atunci pe Matt Serra si si-a recastigat centura de campion a categoriei semi-mijlocii in aprilie 2008, la UFC 83.

St Pierre l-a invins pe Josh Koscheck la UFC 74 prin decizia unanima a arbitrilor intr-o lupta ce nu a contat pentru titlu. Ultima sa victorie a survenit la UFC 111 in fata lui Dan Hardy.

De cand a pierdut in fata lui Paulo Thiago la UFC 95, Koscheck a reusit trei victorii consecutive. Ce mai recenta a avut loc chiar in Montreal, la UFC 113, cand l-a invins pe Paul Daley.

El va fi cu siguranta inamicul public numarul unu pe 11 decembrie, pentru ca lupta impotriva localnicului Georges, si a avut vorbe nu foarte frumoase despre echipa de hockey MOntreal Canadiens dupa victoria asupra lui Daley.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA