Natiunea MMA

UFC 194 se contureaza ca o gala foarte interesanta; inca o lupta pentru titlu a adaugata pe card
17/08/2015Daca problemele cu accidentarile nu vor afecta UFC 194, atunci 12 decembrie va fi o noapte magica in Las Vegas. Promotia americana a anuntat co-Main Eventul galei pe care o va pune in scena la MGM Grand Garden, o noua confruntare pentru titlul categoriei mijlocii intre Chris Weidman si Luke Rockhold.

Cei doi vor juca rolul de lupta de deschidere a mult asteptatei confruntari intre campionul en-titre Jose Aldo si campionul interim Connor McGregor de la divizia pana, una dintre cele mai mari batalii din istoria UFC.

Weidman are un palmares perfect de 13-0, si si-a aparat pana acum centura cucerita de la Anderson Silva de trei ori consecutiv. Ultima sa aparitie in cusca UFC a fost o victorie prin TKO in fata lui Vitor Belfort la UFC 187.

Rockhold a trecut in ultima sa lupta de Lyoto Machida in luna aprilie. Fostul campion Strikeforce are patru victorii consecutive la activ.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA