Natiunea MMA

UFC 197 incepe sa prinda contur, cu doua confruntari pentru titlu pe fight-card
08/02/2016Las Vegas va fi din nou gazda unui eveniment de zile mari sub bannerul Ultimate Fighting Championship. Si pentru ca rar se vede o gala in Sin City fara macar o lupta pentru titlu pe fight-card, UFC s-a gandit sa pluseze de aceasta data cu doua astfel de evenimente.

Gala va avea loc pe 23 aprilie la MGM Grand Garden Arena, si va avea ca Main Event confruntarea revansa dintre actualul campion Daniel Cormier si fostul detinator al centurii semi-greilor UFC, Jon Jones. Aceasta va fi lupta de revenire a lui Jones in galele celei mai titrare organizatii de MMA a lumii, dupa ce anul trecut UFC i-a retras acestuia titlul in urma problemelor cu legea pe care le-a avut in New Mexico.

La categoria musca, actualul detinator al centurii, Demetrious Johnson isi va pune la bataie centura in fata lui Henry Cejudo intr-o cofruntare care va servi drept co-Main Eventul. Neinvins din 2011, Johnson are la activ o serie de noua victorii consecutive, in timp ce adversarul sau aduce in aceasta lupta un palmares perfect, de 10-0.

Nu exista inca informatii despre celelalte lupte de pe fight-cardul UFC 197, dar aceste doua confruntari vor asigura in mod cert spectacolul unei gale de zile mari.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA