Natiunea MMA

UFC face publica lista sportivilor pe care ii va prelua de la defuncta organizatie Strikeforce
17/01/2013

Oficialii UFC au anuntat recent intr-o emisiune TV lista sportivilor Strikeforce care urmeaza sa primeasca oferte de trecere sub bannerul celei mai mari promotii de MMA a lumii. Lista contine nume importante ca Daniel Cormier, Gegard Mousasi, Luke Rockhold sau Gilbert Melendez.

Strikeforce a organizat ultima gala pe 12 ianuarie la Chesapeake Energy Arena in Olkahoma City, dar de acum a intrat deja in istorie.

Pe langa numele mentionate de mai sus, alti cativa luptatori merita urmariti in parcursul lor din galele UFC. Printre ei se numara si doua nume foarte importante din istoria MMA, Roger Gracie, membru al celebrei familii braziliene, si Ryan Couture, fiul lui Randy "The Natural" Couture. Cu aceasta ocazie se produce si revenirea in Octogon a lui Nate Marquardt, altadata unul dintre starurile Ultimate Fighting, si care in ultimele sale doua aparitii fusese retrogradat in galele sorei mai mici, Strikeforce.

Lista completa a luptatorilor care primesc contracte in UFC este:

Categoria Grea
Daniel Cormier

Categoria Semi-grea
Gegard Mousasi
Gian Villante

Categoria Mijlocie
Luke Rockhold
Ronaldo Souza
Tim Kennedy
Lorenz Larkin
Roger Gracie

Categoria Semi-mijlocie
Tarec Saffiedine
Nate Marquardt
Roger Bowling
Jason High
Bobby Voelker

Categoria Usoara
Gilbert Melendez
Josh Thomson
Pat Healy
Ryan Couture
K.J. Noons
Kurt Holobaugh
Adriano Martins

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA