Natiunea MMA

UFC isi dezvaluie primele proiecte pentru anul viitor
11/11/2016  Promotorul american de MMA a facut publice cateva evenimente importante pe care le va organiza in 2017.
  Prima gala, cu numarul 208, transmisa in direct in sistem pay-per-view, va avea loc pe 21 ianuarie, la Honda Center din Anaheim, California (Statele Unite ale Americii). Practic, se va merge cap la cap cu show-ul din Bellator 170, de la Inglewood (California), care are in prim-plan confruntarea dintre Chael Sonnen si Tito Ortiz.
  Dupa aceea, Ultimate Fighting Championship se va intoarce la Empire State pentru gala 209 de la Barclays Center din Brooklyn, programata pe 11 februarie. Cu toate ca nu au confirmat inca, sefii promotiei se gandesc si la un eveniment de amploare la Las Vegas, care se pregateste sa gazduiasca UFC 210.
  Pe de alta parte, evenimentele UFC de pe Fox 23 se vor desfasura pe 28 ianuarie, la Denver, iar cele din Fight Night urmeaza sa aiba loc pe 19 februarie, la Halifax, respectiv, pe 11 martie, in Brazilia, intr-o locatie ce nu a fost stabilita. Anterior, galele Fight Night fusesera anuntate pentru 15 ianuarie, la Phoenix, 4 februarie, la Houston, si 18 martie, la Londra.
  UFC nu a dat publicitatii nici un meci care va inclus pe cardurile de lupta ale acestor evenimente.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA