Natiunea MMA

UFC pune capat contractului cu Georges St Pierre
18/10/2016  Presedintele UFC, Dana White, a spulberat orice speranta a sustinatorilor lui Georges Saint-Pierre ca acesta va reveni in circuitul promotorului MMA chiar in tara sa natala. Dana White a anuntat ca disputa dintre Daniel Cormier si Anthony Johnson va constitui evenimentul principal al galei din 10 decembrie de la Air Canada din Toronto.
  Desi partida este deja batuta in cuie, au existat unele suspiciuni ca luptatorul canadian s-ar putea intoarce in cusca tocmai cu aceasta ocazie. De altfel, Cormier chiar l-a intrebat pe Saint-Pierre care ar fi, in opinia lui, capul de afis al galei din decembrie, iar acesta i-a raspuns clar: “Tu si nimeni altcineva”.
  Replica l-a cam dezamagit pe Cormier, care si-ar fi dorit un adversar de calibrul lui Saint-Pierre. Motivul e simplu: ar fi castigat mai multi bani pentru ca intoarcerea canadianului ar fi insemnat o crestere semnificativa in sistemul pay-per-view. UFC ofera un bonus consistent in cazul in care un sportiv, care s-a retras, decide sa revina la activitatea care l-a consacrat.
  Georges Saint-Pierre a decis sa puna punct carierei de luptator in Octogon dupa ce si-a aparat cu succes titlul la semimijlocie in fata lui Johnny Hendricks. Anterior, il invinsese pe Nick Diaz in fata propriilor fani, la Toronto, pregatirea facand-o in compania pugilistului roman Lucian Bute.
  El a declarat in repetate randuri ca se gandeste sa revina, insa doar in cazul unei oferte financiare pe masura.
  Seful UFC e de alta parere. “Stiu multi baieti care vor sa lupte, dar Saint-Pierre nu se numara printre ei”, a conchis Dana White.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA