Natiunea MMA

VIDEO - Fratii Doczi castiga din nou la New England Grapplers Quest, in Statele Unite
19/09/2011

Vali si Marius Doczi, probabil cei mai buni grappleri romani ai momentului, au concurat din nou la sfarsitul saptamanii trecute intr-o competitie organizata in Boston, Statele Unite ale Americii.

Detinatori ai centurilor North American Grapplers Asscociation, cei doi au intrat pe saltea la categoria 77 kg (Marius) respectiv 81,6kg si Open (Vali).

Marius a trecut rapid de cei doi adversari pe care tabelul competitional i i-a pus in cale, si fara prea mari probleme a castigat titlul diviziei sale de greutate. Luptele sale pot fi urmarite mai jos.

 Lupta 1.

Lupta 2.

Vali a avut mai putin noroc. Desemnat castigator pe saltea la sfarsitul primei lupte, in urma unui heel-hook foarte frumos, el a fost apoi descalificat de arbitrii care au spus ca a folosit un procedeu ilegal.

Trecut la categoria Open si avand deja experienta problemelor din lupta anterioara, Vali l-a intrebat pe arbitrul de saltea daca are voie sa foloseasca heel-hook-ul. Raspunsul pozitiv al acestuia i-a deschis drumul spre inca o victorie prin exact acelasi procedeu. Arbitrii judecatori nu au fost insa din nou de acord si l-au descalificat pentru a doua oara, din exact acelasi motiv.

Luptele lui le puteti vedea mai jos.

Lupta 1.

Lupta 2.

Natiunea MMA ii felicita inca o data pe fratii Doczi pentru modul in care stiu sa ne reprezinte cu succes in competiile de pe continentul nord-american.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA