Natiunea MMA

VIDEO - Rezultate surpriza in finala TopKing; Buakaw pierde la decizie
30/07/2015

Un rezultat surpriza din lumea muay thai-ului profesionist face valuri in randul iubitorilor acestei arte martiale.

Promotia TopKing a organizat marea lor finala, sub forma unui turneu piramidal de patru lutatori. Avand in vedere numele celor patru, toata lumea se astepta ca Buakaw Banchamek, multiplul campion K-1 World MAX sa castige cu usurinta titlul.

Dupa ce Marat Grigorian, al doilea favorit la titlu a fost nevoit sa se retraga in ultimul moment, prima runda de lupte, semi-finalele, s-au desfasurat intre Buakaw Banchamek vs Kyahal Dzhaniev si Reece McAllister vs Dmytro Konstantynov. Spre surpriza marii majoritati a celor care au urmarit evenimentul a fost un Buakaw insangerat si nevoit sa accepte decizia in favoarea adversarului sau.

Reece McAllister a reusit inca o prestatie foarte buna in lupta sa, trecand si el la decizie de Dmytro, dar centura sa de campion al TopKing nu va avea o legitimitate foarte mare deoarece el nu a mai avut adversar in finala, Dzhaniev fiind prea accidentat in lupta cu Buakaw pentru a mai urca in ring.

Rezultatele complete ale serii:

Pakorn P.K. Seanchai Muaythai Gym (R3 - Decision) Varats Dzmitry

Rungravee Sasiprapa (R3 - Dec.) Wei Ning Hui

Matt Embree (R1 - TKO) Sittisak Petchphayathai

Thongchai Sitsongpeenong (Rx - TKO) Colin Law

Semi-Finals: Reece Mcallister (R3 - Dec.) Dmytro Konstantynov

Semi-Finals: Khayal Dzhaniev (R3 - Dec.) Buakaw Banchamek

Top King World Series Tournament Final: Reece McAllister (Forfeit) Khayal Dzhaniev

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA