Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele BAMMA 6: Petrescu trece la puncte de Souza ; Zmarandescu il submite pe Ali
23/05/2011

Tom "Kong" Watson si-a pastrat centura BAMMA la categoria mijlocie prin victoria in fata lui Murilo "Ninja" Rua in urma unui TKO in runda a treia din Main Eventul galei cu numarul 6 a promotiei engleze. Arma principala folosita de Tom a fost, ca de obicei, loviturile de picior, care l-au ingenunchiat in cele din urma pe fostul campion al EliteXC.Dupa acest rezultat, Rua - fratele mai mare al lui Mauricio Rua - si-a anuntat retragera din MMA pe contul sau de Twitter.

"As dori sa imi anunt oficial retragerea din lupte pro de MMA" a scrin Ninja. "A fost un parcurs extraordinar, si acesta e un moment foarte greu, dar vine un moment in viata cand trebuie sa mergi mai departe. Sunt foarte mandru de tot ce am facu tin MMA si de experientele pe care le-am avut aici. Am sa continui sa muncesc in acest domeniu, sa tin seminarii, sa antrenez, si sa imi aduc contributia la ajutorul sportului pe care il iubesc asa de mult. E momentul sa ii ajut pe altii si sa ma bucur de familia mea, de sotia mea, de copii mei si sa merg mai departe."

La 31 de ani, Rua pleaca cu un palmares de 20-12-1. El si-a inceput cariera in mai 2000, si a luptat pentru organizatii ca PRIDE, DREAM, EliteXC si Cage Rage.


In aceeasi gala, Frank Trigg l-a invins pe John Phillips prin TKO in prima runda , iar Matt Erwin a trecut de Ivan Salaverry prin decizia arbitrilor judecatori.

In gala de la Wembley Arena din Londra au urcat in cusca si doi sportivi romani. Catalin Zmarandescu, mai cunoscut iubitorilor de arte martiale din tara noastra, si-a facut debutul cu succes in circuitul european, obtinand o victorie facila in fata lui Sharif Mohammed Ali prin submisie, la doar 29 de secunde dupa inceperea luptei.

A fost prima gala cu adevarat importanta la care a participat Catalin, si chiar daca adversarul sau s-a dovedit a fi cu mult sub nivelul sportivului nostru, a fost o ocazie foarte buna pentru a intra in atentia promoterilor de peste hotare.

Valentino Petrescu, cel de-al doilea sportiv de origine romana care a luptat in aceasta gala a  avut o misiune mult mai dificila, intalnindu-l pe Joao Paulo de Souza, partener de antrenament si coleg de echipa cu fostul campion al semi-greilor UFC, Mauricio "Shogun" Rua. Valentino a reusit, dupa o lupta foarte dificila sa obtina decizia majoritara a arbitrilor judecatori.

El este luptatorul roman cu probabil cel mai bogat si mai important palmares profesionist de MMA pe plan international, in curriculumul sau regasindu-se 11 victorii si 2 infrangeri in circuite ca Ultimate Warrior Challenge, Abu Dhabi Fighting Championship si British Association of Mixed Martial Arts.

Sursa, Horia Radulescu, Horia Ciocan
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA