Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele Fight Code Milano - Oktagon 2012: Petrosyan il surclaseaza pe Kyshenko
26/03/2012

 

Primul eveniment Fight Code al anului tocmai s-a incheiat si in "marea provocare" Giorgio Petrosyan il invinge pe Artur Kyshenko prin decizie unanima. Cei doi s-au intalnit in main event-ul galei, Petrosyan din pozitia sa de cel mai bun kickboxer al categoriei 70 kg, iar  Kyshenko in primii 5 luptatori ai aceleiasi divizii. Toata lumea spunea ca acesta va fi fara discutie cel mai greu test de pana acum  pentru  Giorgio, deoarece  Kyshenko este un luptator cu un fizic impresionant pentru divizia 70kg, de multe ori acceptand lupte cu mult peste limitele categoriei. Kyshenko era singurul din top 5-ul diviziei pe care Petrosyan nu-l intanise nicodata.

Petrosyan pur si simplu a facut sa se vada o uriasa diferenta intre primii 5 luptatori si cel mai bun al categoriei, pur si simplu surclasandu-l pe   Kyshenko printr-o evolutie absolut fantastica. lovituri perfect "chirughicale" de pumn, circulare seci lansate de cel care are nume de ring " Doctorul.", puternicele si precisel contre ale lui Giorgio l-au aruncat pe  Kyshenko  si l-au urmarit prin tot ringul, lasandu-l pe luptatorul ucrainean mutat la  Mike's Gym fara nici o solutie viabila.  Chiar si la capitolul forta unde specialistii spuneau ca ucraineanul va fi net superior, Giorgio , a demonstrat ca are o lupta la clinch mult mai buna Kyshenko aruncandu-l prin ring si dominand fara drept de apel un luptator mai mare si mai puternic.

De departe insa calitatea pe care Giorgio a folosit-o cel mai bine a fost deplasarea, prin acest element tehnic l-a facut pe Kyshenko  sa para mereu lipsit de timming si derutat, inchizand si deschizand perfet unghiurile, miscandu-se inainte inapoi, folosind manevre evazive, ajungand de multe ori chiar "sa-i ia spatele" (manevara extrem de avansata de deplasare, care arat o maiestrie deosebita in arta miscarii in sporturile de contact), reusind sa lanseze directa de stanga cu mana din spate si pana ce Arthur reactiona, Georgio deja pleca din distanta si schimba pozitia, facandu-l pe  Kyshenko sa rateze de cele mai multe ori.

Pentru cei mai sceptici care vor vedea meciul si vor spune ca "nu sunt impresionati" de performanta lui Petrosyan, spunand ca nu este agresiv, ca nu a dat bine ca nu a fortat un KO, trebuie sa le spun ca a reusit printr-o tactica perfect aplicata sa faca ca un luptator de top 5 sa para "absolut pierdut" in ring, si pana la urma......"that's kickboxing baby!"

 Din pacate Cristian Milea a fost nevoit sa abandoneze, in urma deciziei antrenoului din coltul sau, Florin Mina, in runda a treia din lupta cu castigatorul Turneului Dragonilor din Fight Code 2011, Yury Bessmertny.

Rezultate Main Card:

67kg: Iulian Imeri def. Filip Hryeniewicki by unanimous decision.

85kg: Yoann Kongolo def. Davide Mosca by TKO (Ref Stoppage) in Round 3.

72.5kg: Yury Bessmertny def. Cristian Milea by TKO (Corner Stoppage) in Round 3.

72.5k: Mustapha Haida def. Hunkar Kilic by unanimous decision.

70kg: Enriko Gogokhia def. Bruno Franchi by KO (Body Punches) in Round 1.

70kg: Giorgio Petrosyan def. Artur Kyshenko by unanimous decision.

Horia Radulescu - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA