Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele M-1 Challange XXXI: Monson si Aleksander Emelianenko ies invingatori
18/03/2012

Cea de-a treizecisiuna gala a organizatiei ruse M-1 din cadrul seriei Challenge s-a desfasurat vineri seara la celebrul Palat de Gheata din St Petersburg, Rusia.

Jeff Monson (44-13), fost pretendent la titlul categoriei grele din UFC, a trecut la puncte de Alexey Olenik (33-9-1) in Main Eventul serii. Victoria sa nu a fost insa una usoara, el fiind desemnat castigator de doi dintre cei trei arbitrii judecatori, cu scorul de 29-28, in timp ce al treilea a dictat acelasi scor dar in favoarea adversarului sau.

Monson are o serie inconstanta de victorii si infrangeri, cu reusite in fata lui Oleinik si Paul Taylor si esecuri in fata lui Fedor Emelianenko si Daniel Cormier.

In co-Maine Eventul serii, Aleksander Emelianenko (19-5), cu Fedor in coltul sau, l-a invins cu o victorie destul de dubioasa prin TKO pe Tadas Rimkevicius (19-7).

In aceeasi seara, Rashid Magomedov (14-1) a reusit sa obtina victoria la puncte si titlul categoriei semi-mijlocii a M-1 de la Yasubei Enomoto (9-4). Toti cei trei arbitrii l-au vazut invingator pe Rashid, cu 50-45, 49-47 si 50-45, ducand astfel seria de victorii consecutive la sapte din 2010.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA