Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele UFC 143: Carlos Condit e noul campion interim al categoriei semi-mijlocii
05/02/2012

Pentru prima data in aproape patru ani, altcineva decat Georges St Pierre poarta centura de campion al categoriei semi-mijlocii din UFC.

Carlos Condit s-a ferit de pericol, s-a tinut de planul sau de lupta si si-a castigat prin vointa titlul de campion interim al acestei divizii de greutate, in fata lui Nick Diaz in Main Eventul galei UFC 143, desfasurata aseara la Mandalay Bay Events Center in Las Vegas, Nevada.

Toti cei trei judecatori au dictat decizia in favoarea sportivului de 27 de ani originar din Albuquerque, New Mexico, cu scorul de 48-47, 49-46 si 49-46. Carlos are acum 13 victorii in ultimele sale 14 aparitii in cusca si il va intalni pe St Pierre in lupta pentru unificarea centurilor in a doua jumatate a acestui an.

"E destul de ireal ce mi se intampla" a spus nou campion interim. "Nu puteam sa o fac fara antrenorii si colegii mei. Am facut ce mi-au spus si am iesit invingator."

"E o onoare sa lupt cu Si Pierre. Georges e un baiat pe care l-am admirat inca de cand eram tanar. E o onoare sa concurez la acelasi nivel cu oameni ca Nick Diaz si Georges St Pierre."

 

TEHNICA DE CLINCH A LUI WERDUM IL SURCLASEAZA PE NELSON

Dublul campion al Abu Dhabi Combat Club Submission Wrestling World Championship Fabricio Werdum si-a facut o revenire triumfala in Octogon, invingandu-l la puncte fara drept de apel pe fostul campion al EliteXC, Roy Nelson. Toti trei arbitrii au dictat acelasi scor, 30-27 pentru brazilian, a carui munca sub indrumarea celebrului antrenor de muay thai Rafael Cordeiro a inceput sa dea roade.

Faimos pentru tehnica sa la sol, Fabricio Werdum nu a aratat niciodata asa de bine in picioare ca aseara. Pe langa loviturile de genunchi din clinch, el l-a tocat marunt pe Nelson cu lovituri de brate la cap si cu lovituri de picioare la coapse si corp.

"Stiu ca Roy Nelson e un baiat foarte puternic, dar mi-am antrenat genunchii in fiecare zi in muay thai" a declarat dupa lupta Werdum, care nu a mai aparut in UFC din octombrie 2008. "Sunt foarte fericit. Sunt gata pentru urmatoarea mea lupta."

 

KOSCHECK IL DEPASESTE PE PIERCE LA PUNCTE

Josh Koscheck a iesit victorios dupa un adevarat razboi de uzura de trei runde cu Mike Pierce, obtinand la limita decizia arbitrilor judecatori. Acestia au indicat acelasi scor, 29-28, doi dintre ei in favoarea lui Koscheck, iar al treilea pentru Mike.

 

Josh are acum la activ 15 victorii, o preformanta care il pune la egalitate cu Tito Ortiz pentru pozitia a cincea din clasament celor mai de succes sportivi din UFC, in spatele lui Matt Hughes (18), Georges St Pierre (16), Chuck Liddell (16) si Randy Couture (16).

"Am gasit cumva drumul spre victorie" a spus Koscheck. "Mike Pierce a fost un baiat foarte puternic. Stiam asta inca inainte de lupta."

 

ED HERMAN IL SUBMITE PRIN SUGRUMARE PE CLIFFORD STARKS
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA