Natiunea MMA

VIDEO - Rezultatele UFC 144: Benson Henderson e noul rege de la categoria usoara
26/02/2012

Intr-o lupta asemanatoare cu un adevarat razboi mondial, intinsa pe durata a cinci reprize si care a aratat caracterul si capacitatea de mari campioni a celor doi sportivi, Henderson l-a detronat pe campionul Frankie Edgar si a cucerit titlul categoriei usoare in Main Eventul galei UFC 144, desfasurata aseara la Saiatama Super Arena in Japonia. Toti trei arbitrii judecatori au dictat decizia in favoarea lui Henderson, cu scorul de 49-46, 48-47 si 49-46.

Henderson, care a castigat 14 din ultimele sale 15 lupte, considera ca inaltimea si puterea superioara i-au fost avantaje decisive in aceasta victorie.

"Am vrut sa ma folosesc de inaltimea mea superioara" a spus el. "Pentru mine e foarte greu sa fac categoria de greuate. Trebuie sa incep cu opt saptamani inainte, si la final am doua zile in care dau jos greuatea de pe mine. Platesc un pret greu pentru asta, si vreau sa ma asigur ca adversarii mei simt aceeasi durere ca si mine cand luptam 25 de minute in Octogon."

BADER IA DECIZIA IN FATA UNUI "RAMPAGE" JACKSON MULT MAI GREU

Castigatorul sezonului 8 al The Ultimate Fighter, Ryan Bader, s-a folosit de o dieta constanta de lupta in clinch, doborari si ground-and-pound pentru a il invinge pe mult mai greul Quinton "Rampage" Jackson prin decizie unanima in co-Main Eventul serii.

Bader (14-2) a castigat cu acelasi scor in opinia celor trei arbitrii judecatori, 30-27, si si-a recastigat pozitia de luptator important in cadrul categoriei semi-grele.

"Nu am vrut sa ma folosesc prea mult de doborari la inceput" a spus Bader. "Vroiam sa arunc directele, sa ma misc, sa ma folosesc de alonja mea si sa nu intru intr-o lupta pe brate de aproape."

HUNT IL OPRESTE PE KONGO IN PRIMA RUNDA

Cheick Kongo a ales sa stea la schimb de lovituri de pumn cu castigatorul K-1 World Grand Prix 2001 Mark Hunt, si a platit pretul final pentru asta.

Hunt (8-7) care a intrat in UFC cu un palmares negativ in cariera sa de MMA, a dus la cifra trei numarul de victorii consecutive pe care il are acum la activ, terminandu-l pe francez cu o serie de lovituri de dreapta. Neo-zeelandezul de 37 de ani a pus capat luptei dupa 2 minute si 11 secunde trecute din prima runda.

Infragerea a pus capat unei serii de doua victorii consecutive pentru Kongo (17-7-2), care nu a mai fost facut KO in ultimii opt ani de zile.

SHIELDS TRECE LA PUNCTE DE FAVORITUL LOCAL YOSHIHIRO AKIYAMA

Fostul campion al Strikeforce, Jake Shields, a stricat debutul la categoria semi-mijlocie pentru japonezul Yoshihiro Akiyama, dupa ce agresivitatea si volumul superior de lovituri l-au purtat spre o decizie unanima in ochii celor trei arbitrii judecatori. Acestia au indicat acelasi scor, 30-27, in favoarea lui Shields.

"Nu am fost surprins ca a fost greu de doborat" a spus invingatorul dupa lupta. "Nimeni nu a reusit sa il doboare in UFC, asa ca eram sigur ca va fi mult de lucru. Ma asteptam la un razboi. Stiam ca e foarte bun. Venea dupa doua infrangeri, dar au fost lupte foarte stranse. Omul e un monstru."

BOETSCH IL INVINGE PE OKAMI DUPA O REVENIRE DRAMATICA

HIOKI IL DOMINA SI IL DEPASESTE LA PUNCTE PE PALASZEWSKI

LOVITURA DE PICIOR LA CAP A LUI PETTIS IL TRIMITE IN LUMEA VISELOR PE LAUZON
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA