Natiunea MMA

VIDEO - UFC 122: Okami trece de Nate Marquardt si castiga dreptul sa lupte pentru titlu
14/11/2010

www.MMAmania.com


Nate Marquardt a fost lovit parca de traznet.

"The Great", cum mai este el cunoscut, nu s-a ridicat la nivelul poreclei sale aseara, pierzand prind decizia arbitrilor lupta cu Yushin Okami in Main Eventul galei UFC 122 din Oberhausen, Germania.Asta nu a fost singurul lucru pe care l-a pierdut - Okami este acum principalul pretendent la titlul categoriei, dupa probabil cea mai mare victorie din cariera sa.

A fost o lupta greu de judecat de catre arbitrii, iar uneori greu de privit de catre spectatori. Cu toate astea, japonezul, care are acum trei victorii consecutive la activ si un palmares de 10-2 in Octogon, a primit premiul pe care l-a urmarit de multa vreme, o sansa la titlu. Si o potentiala revansa in fata lui Anderson Silva undeva in 2011, daca acesta trece de Vitor Belfort la UFC 126.

Jorge Rivera si Alessio Sakara urmau sa ofere fanilor un co-Main Event exploziv, dar din pacate pentru toti cei implicati, "Legionarius" Sakara a fost lovit de boala iar lupta a trebuit anulata.

A fost o mare pierdere pentru un fight-card care cu siguranta putea sa fie mult mai bun.

Lupta care a urcat pe pozitia ramasa libera a fost cea dintre localnicul Dennis Siver , care dorea sa isi multumeasca numerosii suporteri si britanicul Andre Winner.

Finalist al sezonului noua din The Ultimate Fighter, Winner a intrat in lupta crezand ca avantajul sau de inaltime si de viteza ii vor asigura victoria. Nu putea sa se insele mai tare. Norocul sau s-a terminat cand germanul a reusit sa prinda o pozitie buna si a inchis o rear naked choke, si l-a trimis pe britanic in lumea viselor.

Castigatorul sezonului sapte din acelasi show de televiziune, Amir Sadollah a incercat sa revina la victorie si sa demonstreze ca toata valva facuta pe seama prestatiei sala din emisiunea TV este justificata. A reusit sa isi atinga primul obiectiv, dar jurilul inca debate al doilea.Sadollah a avut o prestatiei cel putin ne-uniforma de la debutul in UFC. In ultima sa lupta a fost depasit de judokanul Dong Hyun Kim. Peter Sobotta, adversarul sau de aseara, a fost un obstacol mult mai usor de trecut.

Venind in aceasta lupta cu nimic de pierdut si totul de castigat, germano-polonezul de la echipa Planet Eater nu s-a menajat deloc. Dupa ce a pierdut doua lupte la rand, inca o infrangere ar fi sigurat incheierea contractului sau cu UFC. Din pacate insa nu a avut raspuns pentru tehnica superioara de Muay Thai a adversarului sau, si a trebuit sa se recunoasca invins.

O lupta la categoria semi-grea dintre Krzysztof Soszynski si Goran Reljic a facut parte de asemenea din fight-cardul galei de aseara. "Experimentul Polonez" incerca sa stearga amintirea bataii pe care a primito de la Stephan Bonnar la UFC 116 din iunie. Si a reusit exact lucrul asta.Reljic s-a luptat cu o accidentare la spate care l-a tinut departe de Octogon vreme de doi ani. A scazut in greutate la mijlocie dar a trebuit sa se recunoasca invins in fata lui CB Dolloway si Kendall Grove inainte de a decide sa urce din nou la semi-grea. Dar se pare ca aceasta decizie nu a avut vre-un efect.

Luptator de garda inversa, el a incercat sa isi duca mai masivul adversar la sol. Dar nu a reusit niciodata sa creeze pozitii dominante si sa profite de ele. A fost o prestatie urata din partea unui sportiv care odata promitea mult, si care de astazi dimineata ar putea sa fie fara un loc de munca.
 


magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA